Moderne frizure i boje kose u 2014 III

Volumen na kosi,različite teksture kose kao i različite teksture same vlasi i stilovi koji kombinuju različite teksture na jednoj kosi su ono što nas kao mosa čeka u 2014- oj.

Volumen na kosi se definitivno vratio posle dugogodisnje dominacije ravnih kosa,i to ove godine volumen koji nije sramežljiv već koji slobodno daje širinu i  punoću kosi čak i na srednijim i kraćim kosama . Interesantne su  i frizure koje sa grade na kontrastu ravnih i delova kose koje imaju  volumen ili su  prelomeljene.

trendi kose 2014 modni trendovi 2014

 

 

 

 

Prelomljene kose dominiraju kada su u pitanju duže srednje ii dugacke kose.pa se ove godine prema nekim modnim tredovima ide ii dalje u tom smeru -ka loknama koje su vrlo izražene i ka kovrdžavoj kosi .Ideja trajno teksturisane kose (onoga sto smo nekad zvali trajna ili mini val) vise nije tako strana .

Šiške su ove godine ponovo moderne ali su i  one pretrpele transformaciju pa su malo opustenije ,nisu  toliko stroge odnosno utapaju se u trend mekših i ženstvenijih frizura,

trendovi kose 2014 moderno kosa 2014

Jedna dimenzija kose je konstantna bez obzira na modu, odnosno preciznije je reci da je ona uvek u modi a to je naravno tekstura same vlasi odnosno kvalitet vlasi.Negovana i nežna na dodir,očuvana i sjajna kosa je neophodna da bi moderna frizura bila i lepa a ne samo moderna.

moderne kose 2014 trendi kose za  2014 moderne kose za 2014

 

Tags: , , ,

Leave a Reply